Zorgteam Koggenland

In gesprek met Zorgteam Koggenland

Hebt u vragen over geldzaken, zelfstandig blijven wonen, huishoudelijke ondersteuning, vervoer, hulpmiddelen, begeleiding, opvoeding, opgroeien, dagbesteding, kortdurend verblijf of over andere (moeilijke) situaties in het leven?

Lukt het u niet om zaken zelf te regelen of een oplossing te vinden? Dit overkomt ons allemaal wel eens. Jong en oud.

Het Zorgteam Koggenland biedt u ondersteuning of begeleiding. Denk bijvoorbeeld aan hulp bij vervoer, hulp in het huishouden, een rolstoel, het aanpassen van een woning, begeleiding in het dagelijks leven of dagbesteding op locatie. Het is mogelijk om ondersteuning aan te vragen vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo).

In het Zorgteam werken verschillende hulpverleners en medewerkers van de gemeente samen met 1 doel: wat is nodig om te zorgen voor een verbetering van uw situatie? Het Zorgteam werkt samen met bijvoorbeeld scholen, huisartsen en zorgorganisaties.

Heeft u ondersteuning of begeleiding nodig van het Zorgteam? Klik op de onderstaande knop om uzelf online aan te melden in te vullen.

Na ontvangst van dit aanmeldformulier maken wij met u een afspraak voor een gesprek. In dit gesprek trekken wij met u de conclusies en de vervolgstappen (wat moet als eerste worden opgepakt, wat kunt u zelf doen, uw omgeving of de gemeente).

Heeft u nog vragen? Bel dan het Zorgteam via telefoonnummer 0229 54 83 70 of stuur een e-mail naar zorgteam@koggenland.nl