Zorgverleners

U bent vrij om te kiezen voor een zorgverlener die het beste bij u past.

Langer genieten van het leven en ’t liefst zo zelfstandig mogelijk, wie wil dat nou niet?! U kunt op Wilgaerden Leekerweide groep rekenen met zorg en ondersteuning op maat, veilig en comfortabel in uw eigen huis. Met liefdevolle aandacht van onze wijkzorgteams.

Zorg en verpleging

De medewerkers van ons wijkteam staan 7 dagen per week voor u klaar met professionele verzorging, verpleging of begeleiding (aan te vragen via WMO) die u nodig heeft. Gewoon in uw eigen huis. Onze wijkteams starten om 7.00 in de morgen tot 23.00 in de avond, 7 dagen per week. Ook in de nacht kunt u zorg van ons verwachten door onze mobiele nachtdienst. De zorg kan voor langere of korte termijn worden geleverd. Er is veel mogelijk in samenspraak met u en of uw familie en de wijkverpleegkundige. 

Onze medewerkers luisteren naar u en komen zoveel mogelijk op de afgesproken tijden bij u. Natuurlijk zijn zij er ook als u onverwacht dringend hulp nodig heeft als u alarmering heeft lopen bij Wilgaerden Leekerweide groep. 

Voor personen alarmering kunt u zich melden bij het kantoor van het wijkteam in de Vijverstate.  Als u geen personen alarmering heeft kan het wijkteam geen zorg aanbieden. 

Wilgaerden Leekerweide groep biedt verder nog: 

* Personen alarmering 
* INR prikken onze medewerkers doen dit zelf en komen bij u thuis 
* Huishoudelijke zorg (kantoor zit naast het kantoor van het wijkteam) 

Wilgaerden Leekerweide groep levert haar diensten in- en rondom zestien centra voor ouderenzorg in West-Friesland. 

U kunt contact opnemen met het wijkteam. De wijkverpleegkundige zal met u bespreken welke zorg er nodig is.

Telefoonnummer: 0229-542120 


Logo Omring Zorg

Omring. Samen de beste zorg dichtbij.

Omring heeft al meer dan 100 jaar haar wortels in West-Friesland, de kop van Noord-Holland en op Texel. Wij zijn altijd in de buurt op het moment dat goede zorg of ondersteuning nodig is.
Van verzorging tot gespecialiseerde verpleging. Van behandeling tot revalidatie.

Zowel thuis als in een van onze 30 woonzorg locaties. We regelen het met én voor u.

Telefoonnummer De Omring: 088-2068910